Lad os bare være ærlige: Det er godt nok svært at finde den pokkers gave til ham på 50 år!

Èn udfordring er gaven til ham generelt, en ekstra stor udfordring er gaven til ham på 50 år. Vi oplever ofte gavegivere som ser det som en helt umulig opgave at finde en god gave til netop mænd på den alder.

Det handler nok primært om, at han på det tidspunkt i livet har det meste og samtidig ikke rigtig bekymrer sig om gaver, men mere selskabet og andre vigtigere ting i livet.

Det betyder dog ikke, at han ikke skal have en ordentlig gave, som kan overraske ham og skabe glæde, vel?

Lige præcis derfor kommer vi dig her til undsætning.

Hvilke fødseldagsgaver er de bedste til mænd på 50 år, i følge vores erfaring? Og hvad skal man tage hensyn til? Mænd på 50 år kan jo også være meget forskellige. Læs med her og få svar!

Over 300 oplevelsesgaver til ham

Vidste du godt, at vi hos DuGlemmerDetAldrig kan tilbyde mere end 300 forskellige oplevelser du kan give i gave til ham på 50 år? Alt fra bungyjump til madkursus hos Timm Vladimirs Køkken. Lyder det interessant? Så tag endelig et kig på hele udvalget af gaveideer til ham på 50 år.

Wellness & Spa

14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus

Hot yoga foregår i 40 graders varme og du arbejder med alle muskler, led, organer og blodkar. Få 14 dages gratis intro for 249,-.

Aarhus C

Adrenalin

2. Verdenskrig fra RIB-båd med Mai-Event

Oplev 2. Verdenskrig fra en RIB-båd & hør historikeren fortælle om, hvordan krigen udfoldede sig i og omkring Aarhusbugten. Læs mere her.

Aarhus C

Smag

3-retters frokostmenu på Fakkelgaarden

Fakkelgaarden serverer en 3-retters frokostmenu til kun 349 kroner pr. person. Den smukke udsigt over Flensborg Fjord får du med i pakken.

Kruså

Kultur

Aften City Tur i København med Kayak Republic

Du har sikkert set København om aften, men har du nogensinde set det fra vandet? Hvis ikke, så læs mere her.

København

Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Den klassiske ansigtsbehandling fra Helle Thorup i Aarhus er meget populær. Forkæl dig selv eller en, du holder af.

Aarhus C

Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos House of Wellness

Få genopladet batterierne med denne lækre ansigtsbehandling hos House of Wellness. Der er mange fordele ved at få en ansigtsbehandling.

Aalborg

Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

En ansigtsbehandling hos Ni'mat i København vil give dig et frisk og sundt udseende ansigt. Forkæl dig selv eller en du holder af.

København K

Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Pure Nature

Føler du dig træt og uoplagt? Denne oplevelse vil give dig fornyet energi og få dit ansigt til at stråle som det aldrig har gjort før.

Beder

Wellness & Spa

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Få en fuldstændig ansigtsbehandling med jaderuller, afrensning, massage med anti-age serum samt øjen- & læbecreme.

Kolding

Wellness & Spa

Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Trænger dit ansigt til forkælelse? Hvis ja, så har vi et meget godt bud på en oplevelse for dig.

Beder

Wellness & Spa

Aromamassage hos Complete Me

Sig farvel til de spændte muskler! Vælg mellem 25 & 50 minutters aromamassage hos Complete Me i København. Inkl. smoothie, vand & snacks.

København K

Adrenalin

ATV safari med Outdoor Action

Alt vejr er ATV-vejr. Uanset om det er tørvejr eller regnvejr, så kan man køre ATV og få en sjov oplevelse, hvor alle kan være med.

Hvalsø

Ophold

Badehotel ophold på Strandhotel Røsnæs

Strandhotel Røsnæs ved Kalundborg ligger i naturskønne omgivelser med udsigt over fjorden. Tjek ind til afslapning på et moderne badehotel

Kalundborg

Ophold

Badehotelophold på Strandhotellet Blokhus

Oplev den charmende badehotelstemning på Strandhotellet Blokhus. Her får du et afslappende ophold i strandkanten kun 30 min. fra Aalborg.

Blokhus

Smag

Bagekursus for børn & voksne hos Madskolen Karoline Trier

Gå på opdagelse i mel- og korntyper, mens du sammen med dit barn lærer om surdej, brød og kager. Bagekurset for børn & voksne er et hit.

København S

Smag

Bagekursus hos Meyers Madhus

Giv dig selv, eller en heldig gavemodtager, en god oplevelse med den populære bageskole hos Meyers Madhus. Bagekurset foregår i København.

København N

Smag

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset.

Aarhus C, Valby

Smag

Bageskole 2 - Nye teknikker hos Birks Køkken

Har du mod på at lære mere? Så tag på Birks Bageskole 2 og lær endnu flere teknikker.

Aarhus C

Smag

Bageskole hos Birks Køkken

På denne bageskole lærer du at beherske en langtidshævet våd dej, arbejde med surdej og folde en perfekt croissant. Hyggelig & lærerigt.

Aarhus C

Smag

Baristakursus hos Holy Bean

Kom på et baristakursus hos Holy Bean. Der arbejdes med kaffetyper, mælketyper og formalingsmetoder. Baristakurset er din vej til god kaffe.

Aarup

Smag

Baristakursus hos La Cabra

Brygger du selv espressoen eller brygger du bare på idéen om en espressomaskine? Prøv dine evner af, lær om kaffe og bliv en bedre barista.

Aarhus C

Smag

Baristakursus hos Street Coffee

Kom med på et sjovt baristakursus, når du introduceres til, hvordan man er en ægte kaffebarista. Lær teknikkerne ved at købe eller booke her

Aarhus C

Smag

Baristakursus hos The Coffee Collective

Lærerig barista-oplevelse for kaffeelskere i København hos The Coffee Collective. Den perfekte gave til kaffeelskeren.

Frederiksberg

Kultur, Smag

Beerwalk i København med People Like Us

Tag med på en tur rundt igennem Københavns gader og få en oplevelse, hvor der vil både være ting at se og smage.

København S

5 gode gaveidéer til ham på 50 år

Okay, her kommer så vores fem aktuelle gaveidéer sammensat ud fra hvad vi hører fra vores kære kunder, og de erfaringer vi generelt har gjort os de sidste år som leverandør af gaver og store oplevelser.

Pilot for en dag

Selvom nogle kunder oplever over 5 aflysninger inden vejret endelig egner til en flyvning, så har vi et utrolig ømt punkt for ballonflyvninger. Derfor ville vi nok også normalt have anbefalet ballonflyvning her, men det er på tide med noget nyt – en ny udfordring. Vores sidste valg er faldet på oplevelsen “Pilot for en dag”. Hvis du har set videoen herover, er det nok ikke så nødvendigt at beskrivere.

Det skal dog nævnes at oplevelsen som gave, ligger i den dyre ende. En tur koster nemlig typisk 2.499 kroner – til gengæld leverer den et evigt minde.

Testkørsel af superbiler

Meget få danskere har råd til selv at køre rundt i nogle af verdens lækreste biler, men drømmen lever for de fleste. Prøveture i superbiler til ham på 50 år, kan samtidig være med til at få ham lidt ud af rollen som den meget voksne, ansvarlige og for et øjeblik give ham muligheden for at give slip og leve drømmen.

I samarbejde med SportsCarRental, Padborg Park, FDM Motorsportsevents og andre tilbyder vi en lang række forskellige køreture i superbiler, i stort set alle prisklasse.

Vinsmagning

Her har vi fat i en af de mere rolige, men meget populære oplevelser til ham. De fleste mænd på 50 år sætter pris på et godt glas vin. Den “naturlige” præference kombineret med godt selskab, hyggelige omgivelser og lidt læring, er rammerne om en rigtig god oplevelse, nemlig vinsmagning.

I samarbejde med Kjær & Sommerfeldt afholder vi løbende vinsmagninger i både Aarhus og København, til en meget god pris.

Bodyflight

Er han til adrenalin, vil han helt sikkert elske at mærke følelsen af at ophæve tyngdekræften og blive blæst igennem i en vindtunnel. Der er action for alle pengene og hvis man er for højdeskræk til at prøve faldskærmsudspring, er bodyflight et perfekt alternativ til at mærke samme sus i kroppen.

Whiskysmagning

Princippet er lidt det samme som ved vinsmagningen. Hvilke mænd værdsætter ikke et glas, tilpas fyldt med god whisky?

Den store “nyhed” her, er at vi i Danmark har et internationalt anerkendt whiskydestilleri, beliggende i Køge. Navnet er Braunstein og det er ganske enkelt bare et sted som SKAL opleves. Whiskysmagningerne hos Braunstein er så populære at de holdes fast hver den første lørdag i måneden.

En gave til ham på 50 år, der er frisk på udfordringer

Som du måske har luret, så har vi en forkærlighed for oplevelsesgaver – og særligt de oplevelser som skaber adrenalin og som måske endda er lidt nervepirrende.

Det er dog ikke alle som bliver glade for den slags gaver, og derfor skal du overveje om han er frisk på nogle udfordringer eller om en mere stille gave/oplevelse passer bedre ind i hans nuværende situation? Mange mænd på 50 år stormer rundt i hverdagen mellem familie og arbejde og de har måske netop bare brug for at komme væk, og få noget ro?

Alle vores gaveidéer til ham kan du finde her.

Adrenalin

Eventyr på bugten med Aarhus SeaRangers

En tur på bugten med flot natur, gode historie og vind i håret når båden "flyver" afsted med sine 600 hestekræfter.

Aarhus C

Adrenalin, Natur

Eventyr på Limfjorden

Oplev Limfjorden fra vandsiden, når du kommer med på RIB Safari i Aalborg. Vi garanterer vind i håret og en fed naturoplevelse.

Aalborg

Adrenalin

GoBounce på Kragerup Gods

Tag med op i trætoppene på Kragerup Gods & spring på trampoliner i 8 meters højde. En oplevelse i naturen for hele familien.

Ruds Vedby

Adrenalin, Natur

Klippeklatring hos Bornholms Outdoorcenter

Bornholm er det eneste sted i Danmark, hvor du kan klatre på klipper & mulighederne er mange. Der er niveauer der passer til alle.

Hasle

Adrenalin, Natur

Klipperappelling hos Bornholms Outdoorcenter

Tag til Bornholm & oplev rigtig klippe rappelling som det eneste sted i Danmark. Udfordr din højdeskræk & bevæg dig op i højderne!

Hasle

Adrenalin, Natur

Mountainbikekursus hos Bornholms Outdoorcenter

Prøv kræfter med Bornholms kuperede terræn, når du kører ud på 2 timers MTB kursus. Spænd hjelmen, sæt dig til rette på sadlen & kør.

Rønne

Adrenalin

Prøv Paragliding

Paragliding er en af de smukkeste oplevelser. Følelsen af at glide gennem landskabet er ganske unik.

Værløse

Adrenalin

Prøv Tandem Paragliding

Har du altid drømt om at kunne flyve? Så prøv Paragliding. En professionel tandeminstruktør tager dig med op i højderne.

Værløse

Foretrækker han en gave der kan nydes i jeres selskab?

Smag

3-retters frokostmenu på Fakkelgaarden

Fakkelgaarden serverer en 3-retters frokostmenu til kun 349 kroner pr. person. Den smukke udsigt over Flensborg Fjord får du med i pakken.

Kruså

Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Smag

Eksklusiv Michelin-middag hos Kokkeriet

Michelin-restauraunten, Kokkeriet holder til i smukke bygninger i Nyboder, hvor de nyfortolker det danske køkken gennem dufte og nye smage.

København K

Smag

En gourmetaften på Strandhotellet Blokhus

En lækker gourmetaften på Strandhotellet Blokhus inkluderer bl.a. 6 retter. Dertil bobler, snacks, vinmenu, kaffe & petit fours.

Blokhus

Smag

Gourmetaften på Restaurant Uafhængig

På Restaurant Uafhængig serverer de en 6-retters menu inklusive vinmenu. Efter middagen bliver der serveret kaffe, the & petit fours.

Hobro

Smag

Gourmetmiddag hos Hotel Bretagne Badehotel

Sæt dig til rette og bliv forkælet med en gourmetmiddag på Hotel Bretagne. Du får serveret 5 retter baseret på sæsonens råvarer & vinmenu.

Hornbæk

Ophold, Smag

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Tambohus Kro byder dig velkommen til et lækkert gourmetophold. Maden tilberedes af lokale råvarer & serveres med udsigt over Limfjorden.

Thyholm

Ophold, Smag

Gourmetophold på THE THIEF

Det findes ikke noget bedre end et lækkert måltid & noget godt til ganen. Er du enig? Så er et ophold på THE THIEF en god oplevelse.

Oslo

For de fleste, er der et budget som skal holdes, når gaven skal købes. Det handler selvfølgelig om at få mest muligt ud af de penge du/I nu har til rådighed. En overvejelse vi anbefale at du gør dig her, er om alle pengene skal bruges på en dedikeret 50 års gave til ham eller om budgettet også skal holde til at du/I andre kan være med omkring gaven, hvis det nu bliver en oplevelse?

I mange tilfælde vil vi faktisk anbefale at finde en gave som er en smule billigere, men hvor der er så er råd til også at betale for at du/I kan være med omkring oplevelsen. Det er der rigtig mange mænd på 50 år som vil værdsætte utrolig meget.

Er det gaven til manden der har alt du mangler? Se også vores samlede udvalg af Gaven til manden der har alt.

Mangler vi noget på idélisten?

Vi har masser af sjove idéer og tips, men vi kan aldrig få nok. Hvis du synes vi mangler noget på listen, som andre læsere kunne få gavn af, så byd meget gerne inde i kommentardelen herunder. Det vil være meget værdsat! Vi ses der 🙂

Held og lykke med gaven til den 50-årige mand – må den gøre ham overrasket og glad!