Hun har ofte en lang række ønsker, men oftest er det gaverne, der ikke står på listen, som skaber mest glæde. Nogle gange skal der andet til end de traditionelle smykker, skønhedsprodukter og trøjer, når du skal finde en fødselsdagsgave til hende.

Forskning viser tydeligt, at oplevelser skaber mere glæde end materielle goder. Hvis du er frisk på at give hende en stor oplevelse, og på den måde skabe et fælles minde, er du landet det helt rigtige sted.

Herunder finder du en opdateret liste med 23 ideer til fødselsdagsgaver til hende.

1. Spa dag

Mange piger og kvinder dagdrømmer om dage med fuld forkælelse og afslapning. En Spa dag er nøjagtig det, og kan opleves hos mange lækre wellness-steder i hele landet.

Aktivitet - Wellness & Spa

14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus

Hot yoga foregår i 40 graders varme og du arbejder med alle muskler, led, organer og blodkar. Få 14 dages gratis intro for 249,-.

Aarhus C

Aktivitet - Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Den klassiske ansigtsbehandling fra Helle Thorup i Aarhus er meget populær. Forkæl dig selv eller en, du holder af.

Aarhus C

Aktivitet - Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos House of Wellness

Få genopladet batterierne med denne lækre ansigtsbehandling hos House of Wellness. Der er mange fordele ved at få en ansigtsbehandling.

Aalborg

Aktivitet - Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

En ansigtsbehandling hos Ni'mat i København vil give dig et frisk og sundt udseende ansigt. Forkæl dig selv eller en du holder af.

København K

Aktivitet - Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Pure Nature

Føler du dig træt og uoplagt? Denne oplevelse vil give dig fornyet energi og få dit ansigt til at stråle som det aldrig har gjort før.

Beder

Aktivitet - Wellness & Spa

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Få en fuldstændig ansigtsbehandling med jaderuller, afrensning, massage med anti-age serum samt øjen- & læbecreme.

Kolding

Aktivitet - Wellness & Spa

Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Trænger dit ansigt til forkælelse? Hvis ja, så har vi et meget godt bud på en oplevelse for dig.

Beder

Aktivitet - Wellness & Spa

Aromamassage hos Complete Me

Sig farvel til de spændte muskler! Vælg mellem 25 & 50 minutters aromamassage hos Complete Me i København. Inkl. smoothie, vand & snacks.

København K

2. Bodyflight

Bodyflight er kombinationen af sjov, adrenalin og udfordring. Det er ikke et skydive, men det føles sådan. Den perfekte fødselsdagsgave til hende, som skal udfordres, og måske have en sjov oplevelse i selskab med dig?

3. Massage

Hvem elsker ikke en god omgang massage? Vi har endnu til gode at høre om utilfredse modtagere af en god massage. Er der overskud i budgettet, kan en massage jo følges op af en god middag i byen.

4. Koncertbilletter

Elsker hun god musik? Der er noget helt særligt omkring livemusik og hele stemning omkring en god koncert. Du kan finde en kunstner, hun allerede kender, eller måske satse på en mere ukendt artist? Med koncertbilletter har du mulighed for at give en meget personlig gave til hende.

5. Spa & Brunch

Vi vil blive ved med at vende tilbage til spa. Dét, kombineret med en lækker brunch, vil for mange være den perfekte start på dagen. Spa & Brunch er en af de mest populære gaver til hende.

6. Bridgewalking

Ordet Bridgewalking antyder i høj grad, hvad oplevelsen drejer sig omkring. Det er ikke længere kun i eksotiske storbyer som Sydney, at det kan opleves. Faktisk kan du invitere hende med på bridgewalking over vores egen, gamle lillebælt. En smuk tur i flotte, historiske omgivelser.

7. Spaophold

Hvis hun virkelig skal forkæles, og der gerne må bruges lidt ekstra penge på gaven, så er et Spaophold en åbenlys anbefaling. Spaophold er perfekte, særligt for parret, da det kombinerer alt det, vi alle har brug for i ny og næ: At komme væk fra vante rammer, at nyde hinandens selskab uden forstyrrelser, at blive forkælet i form af wellness og ellers bare slappe af, nyde god mad og gå gode ture. Danmark, Nordtyskland og Sydsverige er rig på spaophold af højeste kvalitet, som du kunne overveje som gaven til hende.

8. Vinsmagning

Vin, godt selskab og lidt casual undervisning? Det kan de fleste overkomme, og så er vinsmagninger næsten garant for en god promille og gode tider. Kan hun li’ god vin? Gi’ hende en vinsmagning og håb på, du bliver inviteret med.

9. Ballonflyvning

Spørger du mig, så bør en ballonflyvning være en del af alles bucket list. Det er en af de dyrere oplevelser, men jeg lover dig: Den tur glemmer hun aldrig nogensinde, og det bliver et minde, som DU sørgede for.

10. Helikoptertur

Hvis du synes, helikopterture er lidt kliché efterhånden, så forstår jeg dig godt. Det ændrer dog ikke ved det faktum, at det er en helt speciel oplevelse og oplagt fødselsdagsgave til hende og parret. Det er ikke for sjov, at mange vælger at stille det helt store spørgsmål oppe i luften, tætsiddende i en helikopter… Har du ringen klar?

11. Dinner in the Dark

En god middag i byen er lækkert, men også noget, mange gør løbende. Derfor er det måske ikke ligefrem en overraskende oplevelse? Men hvad så, hvis vi slukker alt lyset og sørger for, at din smagssans får fuldt råderum. Det er Dinner in the Dark – en super populær fødselsdagsgave til hende.

12. Gourmetophold

Det er egentlig ganske enkelt: Foretrækker hun god mad over wellness? Så vælger du Gourmetopholdet fremfor Spaopholdet. Og ja, det kan være en svær beslutning. Er du all-in, køber du selvfølgelig bare et spaophold med den store middagsoplevelse og vinmenu 😉

13. Cocktailkursus

Det er altid fedt at være den i vennekredsen, som kan fremtrylle de bedste cocktails. Med et cocktailkursus får hun en sjov aften, og bliver klædt på til at svinge flere, lækre cocktails over disken (eller køkkenbordet derhjemme).

14. Comedy Billetter

60-90 minutters med grineflip, slik og sodavand/øl. Find hendes yndlingskomiker her, og køb et par billetter til nærmeste optræden. Det er en sikker vinder.

15. Bageskole

 

Danmark er en nation fuld af mad-nørder, og “det gode brød” er nærmest blevet obligatorisk. Er hun med på den bølge, og nyder hun at bage, så er et bagekursus et velsmagende bud på gaven til hende.

16. Weekendtur til europæisk storby

En weekendtur til en europæisk storby kan være en genial gaveidé. Med kombinationen af discount-flyselskaber med elendig service og AirBnB, kan en storbyferie klares for et overkommeligt beløb og stå tilbage som et evigt minde for hende.

Guide:  
Gi’ en rejse i gave

17. Graviditetsmassage

Vi er tilbage ved massagen, men her for et helt bestemt klientel, nemlig gravide. En periode i hendes liv, hvor hun for alvor har brug for lidt ekstra opmærksomhed og afslapning. Giv hende det i form af en graviditetsmassage.

18. Food Walk

Kender du det med, at man går en tur i byen og har lyst til at gå ind alle steder, hvor de serverer noget lækkert? Det er Food Walk. Det er genialt, hyggeligt og enormt velsmagende.

19. Kokkeskole hos Kokkeriet

Hvis en hvilken som helst kokkeskole ikke er godt nok, så er der selvfølgelig også mulighed for at give hende en aften i selskab med en Michelinkok på Kokkeriet i København.

20. Eventyr på bugten

En tur på bugten med 600 HK bag på en militær RIB-båd er blevet en bestseller på rekordtid. Det er gaven til ham, til hende og til parret. Kombinationen af høj fart, flot natur og gode fortællinger fanger de fleste.

21. Tandemspring

Forklaring overflødig… Tror du, hun tør? Jeg garanterer dig, at hun aldrig vil glemme det.

22. Chokoladesmagning

Oplevelsen til den søde tand. En chokoladesmagning hos nogle af landets bedste chokoladeproducenter er et velsmagende hit, særligt i vintermånederne.

Husk på det her, når du finder fødselsdagsgave til hende

1. Du vil gerne skabe et minde

Oplevelser skal skabe fælles minder. For at øge chancerne for et stærkt minde, må oplevelsen gerne være noget, hun aldrig har prøvet før. Eller måske bare i et nyt selskab? Overvej, hvad du tror, vil skabe det bedste minde hos hende.

2. Det må gerne være Instagram-venligt

Vi kommer ikke udenom de sociale medier, selvom vi måske gerne vil. Giver du hende en oplevelse, som også skaber grundlag for det perfekte instagram-post, så har du forøget værdien af gaven med i hvert fald 25%.

3. Hvem skal det opleves med?

Hvem tror du, hun vil ud at opleve med? Det er forskellige oplevelser, som går godt til oplevelsen med veninder, med moren, med kæresten/manden, eller måske alene? Her kan du selvfølgelig strategisk vælge en oplevelse, hvor chancerne for, at hun inviterer dig med, er højest. Et lille tip: I den personlige hilsen på gavekortet, kan du med rette antyde, hvem du forventer, hun inviterer med, hvis oplevelsen er af social karakter…

4. Hvad har hun brug for netop nu?

Som du kan se i listen af idéer til fødselsdagsgave til hende, så er der forskellige typer af oplevelser, som rammer forskellige behov. Hvis hun er inde i en periode med masser af arbejde eller skole, så kan det være en god idé at give hende kontrasten til det, eksempelvis en wellnessoplevelse. Vurderer du omvendt, at hun har overskuddet til en udfordring og noget frisk luft, så er det Skydive/Bodyflight/Bungyjump/Bridgewalking-vejen, du bør gå 🙂

Har du brug for mere hjælp til at finde en fødselsdagsgave til hende?

Jeg håber, ovenstående har hjulpet dig på vej mod den perfekte, personlige fødselsdagsgave til hende. Hvis du har brug for lidt ekstra hjælp eller bare sidder tilbage med et praktisk spørgsmål, så ring endelig til os på 71 99 05 70 eller kontakt os skriftligt her. Du er også velkommen til at se vores bedste gaveideer til 30 års fødselsdagen her.