Leder du efter de bedste spaophold i Danmark? Så er du landet det rigtige sted.

Et spaophold er den perfekte kombination af afslapning, forkælelse og aktivitet. Måske er det netop denne kombination, der har været med til at gøre spaophold til nogle af de mest populære oplevelser?

Derfor guider vi dig nu gennem de mange tilbud på spaophold i Danmark, så du kan være helt sikker på at ende et sted, hvor du får meget mere end en tur i sauna for pengene.

Vil du på de bedste spaophold i Danmark?

Hos DuGlemmerDetAldrig kan vi tilbyde nogle af Danmarks bedste spaophold. Ud over Danmark har vi også et pænt udvalg af spaophold i udlandet. For eksempel i Norge, Sverige og Tyskland. Tjek udvalget og find det bedste ophold med spa.

Vi giver dig her et overblik over de bedste spaophold i Danmark:

  • Hotel Thinggaard, Hurup Thy
  • Marienlyst Strandhotel, Helsingør
  • Hotel Viking, Sæby
  • Himmerland Golf & Spa Resort, Farsø
  • Kurhotel Skodsborg, Skodsborg

Læs mere om de forskellige spaophold herunder.

Spaophold på Hotel Thinggaard – Hurup Thy

Massagebassinet med stjernehimlen er blot én af de ting, du kan opleve i Sydthy Kurbad.

Et spaophold på Hotel Thinggaard er en kombination af god mad og lækre spafaciliteter. Hotel Thinggaard har nemlig allieret sig med det eksklusive Sydthy Kurbad, som ligger et stenkast fra hotellet, og det er her i kurbadet, at spaoplevelserne venter på dig.

I kurbadet kan du blive forkælet fra top til tå, og omgivelserne er det man uden at overdrive, nok kan beskrive som idylliske – her er ro, smuk natur og en afslappende stemning. Hotel Thinggaard er med deres hyggelige værelser, gennemførte gourmetoplevelser og en placering tæt på Nationalpark Thy et oplagt valg, når du trænger til at hive stikket ud og forkæle dig selv eller en du holder af.

Hvilke spafaciliteter har Sydthy Kurbad? 3 saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum, 2 infrarøde kabiner og et stort massagebassin (36 grader varmt vand) med stjernehimmel. Desuden kan du opleve kurbadshaven “De 4 årstider”, som blandt andet byder på udendørs sauna med glasbund, 6-personers spa, vildmarksbad og en svedetipi.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

Marienlyst Strandhotel – Helsingør

Der er mere end 20 forskellige spafaciliteter i spaafdelingen på Marienlyst Strandhotel.

Marienlyst Strandhotel har en lang historie bag sig, der går helt tilbage til 1861. Det 4-stjernede hotel har en nyrenoveret spaafdeling, hvor du kan slappe af i de kolde og varme bade og læne dig tilbage og nyde udsigten over Øresund.

På Marienlyst Strandhotel er udsigten over havet nemlig til at spotte alle steder, og det tilføjer en ekstra dimension til spaopholdet, at du hele tiden kan høre og se havet.

Det er dog ikke kun spaafdelingen, Marienlyst Strandhotel er kendte for, for kokkene på stedet serverer gourmetmad, der både smager dejligt og er små, kunstneriske anretninger på tallerkenen. Efter en dag i spaafdelingen, kan du sætte dig til rette i resturanten, spise en god middag og kigge ud over Øresund og Kronborg Slot, der ligger i gåafstand fra hotellet.

Hvilke spafaciliteter har Marienlyst Strandhotel? Varmebassiner, boblebade, strandsauna med havdyp, saltterapi, lounge og spaterrasse.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

Kurhotel Skodsborg – Skodsborg

Kurhotel Skodsborg sørger for, at du kan slappe helt af, mens du nyder dit spaophold.

Kurhotel Skodsborg er et unikt sted, det kan der ikke herske tvivl om. Alt fra bygningen over beliggenhed til det dedikerede personale, skaber en helt særlig stemning og en lyst til bare at blive der.

Når hotellet kalder sig et “Kurhotel” er det med god grund; hotellets spa- og fitnessfaciliteter er nemlig med rette blevet kaldt en spaoplevelse i verdensklasse, og vi anbefaler naturligvis, at du selv tjekker, om det ikke skulle passe.

Hvilke spafaciliteter har Kurhotel Skodsborg? Hydrospa, udendørs jacuzzi, årstidens regn, soft sauna, tot sauna, hot & cold showers, saltgrotte, fodbad, dampbad, Rasul Spa Rain, elax lounge og et svømmebassin på 21 meter.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

Himmerland Golf & Spa Resort – Farsø

På Himmerland Golf & Spa Resort kan du kombinere dit spaophold med et slag golf.

Himmerland Golf & Spa Resort er et unikt resort beliggende i Nordjylland. Det har ligget der siden 1979 og startede egentlig med at være ejet af naboerne, som alle havde en anpart i stedet. Efter 8 år efter blev resortet solgt, og i den forbindelse fik golfbanen en ordentlig overhaling, så den i dag er blandt Danmarks bedste.

Himmerland Golf & Spa Resort er i udgangspunktet stadig et golfhotel, men hele projektet er så ambitiøst og gennemført, at det sagtens kan betegnes som et spahotel også. Stedet er det perfekte match til dig, som gerne nyder et godt slag golf, men selvom du ikke er til golfspil, kan stedet sagtens anbefales.

Alle værelserne har en privat balkon eller terrasse, hvor du kan kigge på stjerner efter en lækker middag i en af de tre restauranter. Om dagen kan du slappe af i stedets Nordic Spa-område, hvor du blandt andet finder kneipp-kanalen.

På resortets golfbane er der spillet store europæiske, professionelle turneringer. Hvis du ikke helt orker golf eller bare vil prøve noget mindre højtideligt, så kan du jo tage et slag Fodboldgolf.

Hvilke spafaciliteter har Himmerland Golf & Spa Resort? Wellness-lounge, SpaBar, relax-område, finsk sauna, koldt chokbad, relax-bassin, dampbad, biosauna, indendørs- og udendørsspabad med massagedyser, stort saltbad og kneipp-kanal.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

Hotel Viking – Sæby

Spaafdelingen på Hotel Vikinger 2700 m2.

Kun 300 meter fra Kattegat ligger Hotel Viking i den lille købstad Sæby i det nordjyske. Stedet er kendt for sin spaafdeling, hvor der også er en fitnessafdeling tilknyttet, som du kan benytte under dit spaophold på hotellet.

Frister fitness ikke, kan du bruge tiden på at gå ture langs stranden og slappe af i den store spaafdeling, hvor du også kan booke behandlinger.

På Hotel viking er der både en café, en restaurant og en lobbybar, så når sulten melder sig efter et par timers vekslen mellem badene, der både findes udendørs og indendørs, kan du slå dig ned til god mad og hygge her.

Hvilke spafaciliteter har Hotel Viking? Pools, udendørs boblebad, spaterrasse med havkig, stilleområde med wellnessfaciliteter.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på første oplevelse

Få inspiration til oplevelser direkte i indbakken ca. 2 gange i måneden.

Tak for tilmeldingen. Tjek nu din indbakke.

Spaophold eller spadag?

Tag en spadag hos Læsø Kur.

Det er ikke altid, at man har tid til et tage flere dage ud af kalenderen og bruge dem på et spahotel i Danmark.

Heldigvis kan du alligevel sagtens opleve spa i Danmark, for det er netop det, der er meningen med en spadag. Her kan du “nøjes” med et bruge en enkelt eftermiddag på at forkæle dig selv. Det kan godt gøre det lidt nemmere at få logistikken til at gå op. Lad os se nærmere på nogle oplevelser for 2, hvor spa er i fokus.

Spadag Time Out hos Arndal – København

Brug tid i dampbadet & saunaen med en, du godt kan lide. Arndal Spa giver dig spa oplevelser for 2.

Det kan næsten ikke ligge mere centralt, end det gør, for Store Kongensgade løber som en pulserende åre gennem København. Men det skal man ikke lade sig afskrække af for så snart, du træder ind af døren hos Arndal Spa, toner lyden af bilernes brummen og cyklisternes ring-ring ud. Hos Arndal Spa er det roen, der hersker, og at tage en time out her er bestemt ikke en dårlig ide.

Hvilke spafaciliteter har Arndal Spa? Hos Arndal Spa sætter de fokus på spabehandlingerne, men du kan benytte saunaen, dampbadet og saltvandsspaen under dit besøg.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid. Se hele udvalget af spabehandlinger her.

Spadag hos Pure Nature – Beder

Pure Nature er inspireret af Østens gæstfrihed.

Pure Nature ligger i de smukkeste omgivelser syd for Aarhus med udsigten over marker og skove – ja, det er faktisk ret idyllisk at komme forbi på de her kanter. Pure Nature er inspireret af Østens gæstfrihed, og både Buddhaer og beroligende musik er en del af oplevelsen på det lille landsted.

Efter din behandling hos Pure Nature kan du få anbefalet en smuk rute, du kan køre på turen hjem eller du kan vælge at lægge vejen forbi havet ikke langt derfra for at forlænge din spaoplevelse.

Hvilke spafaciliteter har Pure Nature? Hos Pure Nature er der fokus på spabehandlingerne, men du kan benytte boblebadet i forbindelse med dit besøg.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid. Se hele udvalget af spabehandlinger her.

Lübker Square – Nimtofte

Lübker Spa er for hele familien, men egner sig også godt til kæresteparret, der mangler en spaoplevelse for 2.

Lübker er ikke et traditionelt spahotel som mange af de andre på listen her. Lübker er mere en form for resort, hvor faciliteterne ligesom hos Himmerland Golf & Spa Resort er bygget op omkring den internationalt anerkendte golfbane, der er på stedet.

Lübker kan uden tvivl betegnes som et familievenligt spahotel i Danmark, for her er der spaoplevelser for alle, og i det subtropiske bad(eland) er der vandaktiviteter for hele familien. Resortet er med på listen her, da deres 3500 m2 store wellnesscenter ikke burde efterlade nogle uopfyldte ønsker, hverken hos store eller små spaentusiaster.

Hvilke spafaciliteter har Lübker Spa? Dampbad, rain showers, kneipp, fodbadsfontæne, spabad, sauna, koldtvandskar, vildmarkskar, koldtvandskaskader og subtropisk bad.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

Spadag hos Helle Thorup – Aarhus

Helle Thorup ligger i hjertet af Aarhus.

Helle Thorup er toneangivende, når det gælder hudpleje, og medarbejderne er særligt håndplukkede til at give dig den bedste vejledning. Start din behandling med en tur i dampbadet for at gøre kroppen og musklerne varme, så de er mere modtagelige over for den behandling, du har valgt.

LÆS OGSÅ: Spaoplevelser hos Helle Thorup

Hos Helle Thorup kan du få de klassiske behandlinger, men det er også muligt at bestille Gua Sha, cupping og øreakupunktur.

Hvilke spafaciliteter har Helle Thorup? Hos Helle Thorup er der fokus på spabehandlingerne, men før behandlingerne kan du slappe af i dampbadet.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid. Vil du se det store udvalg af spabehandlinger hos Helle Thorup så læs mere her.

Spadag hos Læsø Kur – Læsø

Læsø Kur er kendt for saltbadene, der er baseret på det særlige salt, som udvindes på øen.

Der ligger ikke længere salmebøger ved indgangen til Vesterø Havnekirke, og du skal kigge langt for at finde kirkebænkene og alteret. Salmebøgerne er skiftet ud med håndklæder, og i stedet for kirkebænke er der spabade.

Den gamle kirke er omdannet til det prisvindende Læsø Kur, der har specialiseret sig i saltvandsbade på baggrund af det salt, Læsø er så kendt for at udvinde. Loftshøjden og det særlige lysindfald bidrager til oplevelsen af, at kurstedet er inspireret af den nordiske arkitektur, hvor bygning og natur går i et.

Hvilke spafaciliteter har Læsø Kur? 3 forskellige saltbade, fodbad, udendørsspa, masserende vandfald, indendørsspa, dampbad, sauna og koldtvandsbassin.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

På udkig efter flere spaophold?

Et spaophold på Falkenberg Strandbad er en drøm.

Nu har du været igennem listen med spahoteller i Danmark, men det kan jo godt være, at du undervejs i læsningen begyndte at overveje, om du ikke kunne tænke dig at tage turen lidt længere væk. Ikke langt. Bare en lille smuttur ud over landegrænserne.

For nu, hvor du ved, hvor du finder den bedset spa i Danmark, kan du jo godt begynde at kigge dig lidt omkring og måske endda udvide dit sparepertoire lidt…

Det er nemlig ikke kun i Danmark, at vi har styr på spaopholdene. I Sverige finder du nemlig flere prisvindende spahoteller og turen fra København til Ystad Saltsjöbad og Falkenberg Strandbad, som vi vil fremhæve her, kan tilbagelægges på henholdsvis 1 og 2 timer.

Så skal vi ikke lige kigge lidt nærmere på det?

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Turen til Ystad Saltsjöbad fra København tager 1 time.

Der er ikke noget at sige til, at folk valfarter til Ystad Saltsjöbad, for spahotellet er blandt de lækreste. Turen fra København er ikke lang, men når du kommer frem til hotellet, føles det som om, at du er meget langt væk fra hverdagen.

Ystad Saltsjöbad ligger lige ned til Østersøen, og er vejret godt, kan du gå en tur langs stranden, hvor man efter sigende kan se Bornholm, når vejret er klart. Efter gåturen kan du bruge nogle timer i spaen eller blot lægge dig foran pejsen og slappe af.

Hvilke spafaciliteter har Ystad Saltsjöbad? Stor indendørspool til svømning, opvarmet siddepool med dæmpet lys, fire udendørspools og varmekilder, sauna med havkig, dampbad, kuldebad og relaxområde.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad ligger lige ned til havet på Skrea Strand.

På Skrea Strand ligger det historiske Falkenberg Strandbad med en fantastisk udsigt over havet. Hotellet hører til blandt Sveriges bedste spahoteller, og kender du det høje kvalitetsniveau fra søsterhotellet Ystad Saltsjöbad, vil du opdage, at Falkenberg Strandbad befinder sig i samme liga.

Tag en svømmetur ved stranden eller i den opvarmede udendørspool, hvis vejret tillader det eller lad dig forkæle i spaområdet, hvor du finder varme bade, loungeområde med cocktailbar og levende ild i pejsen – alt sammen med udsigt over havet.

Hvilke spafaciliteter har Falkenberg Strandbad? Sauna, opvarmet udendørs pool, indendørs pools, relaxpool, boblebad, champagnepool, relaxlounge m.m.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

Tag på spahotel i Danmark

Spaafdelingen hos Himmerland Golf & Spa Resort er et besøg værd.

Spaophold er nogle af de mest populære oplevelser, vi har hos DuGlemmerDetAldrig men, at en oplevelse er populær, hænger desværre ikke sammen med, at det er nemt for dig at vælge, hvor du vil på spa i Danmark. Det kan nemlig være en udfordring at vælge, når udvalget er så stort for, hvordan griber du det lige an? Hvor begynder du med at lede og hvor slutter du?

Det går jo ikke, at du leder efter spa- og wellnessophold, men ender med kun at finde steder, der har en sauna. Jovist, det er lækkert at sidde i en sauna, men der hører altså mere til et rigtigt spaophold.

Netop derfor fremhævede vi her over nogle af de spahoteller i Danmark, som vi mener, kan give dig det bedste spa i Danmark. Men det kan jo være, at du har brug for mere betænkningstid, før du pakker badetøjet øverst i kufferten, og er det tilfældet, kan du bruge den betænkningstid på at læse om flere spa og wellnessophold i Danmark. Det kan jo være, at du lige her på falderebet får besluttet, hvor turen skal gå hen.

Herunder har vi derfor samlet de sidste gode tilbud på spaophold i Danmark til dig.

Comwell Kellers Park – Børkop

Spaafdelingen på Comwell Kellers Park ligger med udsigt over trætoppene.

Comwell Kellers Park er ikke et dedikeret spahotel som nogle af de andre spahoteller, vi tidligere har fremhævet. Til gengæld er det et hotel af allerhøjeste kvalitet – og spaafdelingen følger naturligvis trop.

Hotellet er 5-stjernet og efterlader intet tilbage at ønske i forhold til omgivelser, værelser og gastronomi. Selvom hotellet ikke nødvendigvis hører til på den almindelige liste over spahoteller i Danmark, så er spaafdelingen bestemt ikke “for sjov”, og netop derfor har hotellet også fået en plads på vores liste.

Anne-Christine fra den kendte blog Valdemarsro har været forbi Comwell Kellers Park, og vil du læse, hvad hun synes om stedet, kan du læse hendes anmeldelse her.

Hvilke spafaciliteter har Comwell Kellers Park? Relax-sauna, amfi-sauna, dampbad, fodbad, hot pool, tropical showers, gys- og koldtvandsbassin, kneipps fodbad, fitness pool, udendørs boblebad, opvarmede brikse og isfontæne.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

 

Comwell Borupgaard – Snekkersten

Du kan også booke spabehandlinger på Comwell Borupgaard.

Comwell Borupgaard er en tidligere nordsjællandsk herregård med en historie, der går mere end 200 år tilbage i tiden. Der har dog kun været spaafdeling på hotellet siden 2006, men med den spaafdeling kunne de kalde sig Danmarks første fullsize spahotel. Siden da er der løbende blevet bygget til og moderniseret, så Comwell Borupgaard i dag råder over et fuldendt spaunivers.

Under dit spaophold kan du blandt andet prøve deres specielle saltsauna, DOC.-sofa, udendørs boblebad eller natursaunaen med panoramaudsigt ud over parken. Og apropos parken så finder du her en ret imponerende flok træer, der er over 100 år gamle. Hvert træ har nemlig en QR-kode, du kan scanne og vupti, så har du en masse historier om lige præcis dit yndlingstræ.

Værelserne er hyggelige, sengene bløde og så er der jo også lige Comwells pudeprogram. Her får du en folder med en oversigt over en masse forskellige puder, så vælger du den, du helst vil sove på, og får den udleveret i receptionen. Så er du fri for både for store og for små puder, og måske kunne du lige få testet den der fancy memory foam-pude, inden du går ud og spenderer en formue på den derhjemme.

Hvilke spafaciliteter har Comwell Borupgaard? Natursauna, koldt gys, udendørs boblebad, spaterrasse og saltsauna.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

Hotel Vejlefjord – Stouby

Hotel Vejlefjord er et af Danmarks absolut bedste spahoteller.

Hotel Vejlefjord har lidt en sjov historie, for faktisk startede stedet som et sanatorium for tuberkulosepatienter i 1895. Dengang kostede et dobbeltværelse mellem 4,5-6,5 kr. per person, og der var plads til cirka 100 mennesker. Prisen er steget en anelse siden da, men det er servicen og eksklusiviteten til gengæld også. Hotellet gennemgik for lidt mere end 10 år siden en omfattende renovering, og i 2008 blev spaafdelingen indviet.

Når du tager på spaophold på Hotel Vejlefjord i dag, kan du slappe af og udforske den 1.800 kvm. store spaafdeling. Her er de Termiske Bade en klassiker, der helt bestemt skal prøves, og som i øvrigt skaffede Hotel Vejlefjord 1. pladsen i kategorien “Wellness” til Oplevelsesprisen 2015. Senest er der blevet tilføjet et Thalasso Spa, hvor du kan prøve saltvandsbassin og saltsauna eller nyde roen og udsigten til parken fra solterrassen.

Vælger du et spaophold på Hotel Vejlefjord, kan du også roligt glæde dig til en lækker 3-retters middag i hotellets restaurant. I øvrigt er der også en virkelig flot udsigt over Vejlefjord fra mange af værelserne, og vi skal også lige huske at nævne, at du under dit spaophold ikke må glemme at gå en tur i den imponerende park.

Hvilke spafaciliteter har Hotel Vejlefjord? Termiske bade, Thalasso Spa med saltbassin & saltsauna, ildbad, saunagus og meget, meget mere.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

Ruths Hotel – Skagen

Der er en særlig stemning på Ruths Hotel i Gl. Skagen.

På toppen af Danmark ligger Ruths Hotel, der begyndte som et badehotel tæt på havet. Hotellets popularitet er vokset med årene, og i dag strømmer danske og udenlandske gæster til det lille hotel for at opleve Gl. Skagens magiske stemning.

Ikke nok med, at Ruths Hotel ligger et stenkast fra havet og er omgivet af smuk natur, så er stedet også kendt for sin spaafdeling. Brug et par timer i spaen efter en tur langs havet og giv dig selv lov til at koble helt af, mens du nyder udsigten over byen.

Hvilke spafaciliteter har Ruths Hotel? Sauna, dampbad, massagebruser, opvarmet terapibassin og bassin med cykler og boblefunktion.

Kan jeg få spabehandlinger? Ja, det kan du. Du skal bare huske at booke dem i god tid.

Hvorfor give en oplevelse fra TrueStory som gave?

Spaophold er en perfekt måde for parret at komme væk fra hverdagen og få tanket op på kontoen for energi og kærlighed. Derfor er et spaophold også en oplevelse, som er god at give på et gavekort til både ham og hende.

Hvis du overvejer at købe et gavekort til et spaophold, bør du overveje, om du vil købe nogle af de “oplevelsespakker”, der er på markedet, og som giver adgang til indløsning på flere forskellige hoteller eller om du vil bruge lidt ekstra tid på at udvælge det perfekte spahotel fra begyndelsen.

Lykkedes du med at finde det perfekte spaophold på et bestemt hotel – måske endda et fra listen herover – så kan der typisk købes gavekort til spaopholdet direkte hos spahotellet eller her hos DuGlemmerDetAldrig.

Gavekort til spaophold bliver brugt med glæde! Formålet med en oplevelsesgave er, at den skal give en stor oplevelse til modtageren. Hos DuGlemmerDetAldrig har vi tal på, at lige præcis spaophold er en af de oplevelser, som bliver indløst hurtigt efter modtagelsen, og man forstår jo godt hvorfor. Vi synes, det er en meget positiv tendens og et tegn på, at det skaber stor glæde og spænding hos de fleste, som modtager den type ophold.

Rigtig god fornøjelse med dit spaophold.