Det er blevet den tid på året, hvor Black Friday ruller ind over landet! Er du klar?

Fredag den 27. november går det løs igen med Black Friday hos DuGlemmerDetAldrig. Så får du helt eksklusivt en rabat på 25% på alle oplevelser.

Rabatkoden er:

Tag afsted på oplevelser

Wellness & Spa

14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus

Hot yoga foregår i 40 graders varme og du arbejder med alle muskler, led, organer og blodkar. Få 14 dages gratis intro for 249,-.

Aarhus C

Adrenalin

2. Verdenskrig fra RIB-båd med Mai-Event

Oplev 2. Verdenskrig fra en RIB-båd & hør historikeren fortælle om, hvordan krigen udfoldede sig i og omkring Aarhusbugten. Læs mere her.

Aarhus C

Smag

3-retters frokostmenu på Fakkelgaarden

Fakkelgaarden serverer en 3-retters frokostmenu til kun 349 kroner pr. person. Den smukke udsigt over Flensborg Fjord får du med i pakken.

Kruså

Kultur

Aften City Tur i København med Kayak Republic

Du har sikkert set København om aften, men har du nogensinde set det fra vandet? Hvis ikke, så læs mere her.

København

Smag

Afternoon Tea på Café Royal Copenhagen

Den klassiske Afternoon Tea med en unik fortolkning midt i København, med scones, kager og macarons og drikkevarer ad libitum

København V

Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Den klassiske ansigtsbehandling fra Helle Thorup i Aarhus er meget populær. Forkæl dig selv eller en, du holder af.

Aarhus C

Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos House of Wellness

Få genopladet batterierne med denne lækre ansigtsbehandling hos House of Wellness. Der er mange fordele ved at få en ansigtsbehandling.

Aalborg

Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

En ansigtsbehandling hos Ni'mat i København vil give dig et frisk og sundt udseende ansigt. Forkæl dig selv eller en du holder af.

København K

Sådan får du din rabat på Black Friday

Vi giver 25% rabat på alle oplevelser. Det vil altså sige, at du for eksempel sparer 25% på årets bedste julegave til dig selv eller en du godt kan lide. Men husk: rabatten gælder kun fredag d. 27. november indtil 23.59. For at få rabatten skal du bruge en rabatkode. 

Din rabatkode er:

Giv en oplevelse i gave

 

Hvad er Black Friday hos DuGlemmerDetAldrig?

Okay, Black Friday hos DuGlemmerDetAldrig kan minde om de almindelige Black Friday-tilbud, hvor du får rabatter på ting. Men ja, det er nemlig ting, du normalt får rabat på. Hos DuGlemmerDetAldrig er det noget helt andet, du får rabat på. Vi har minder, tid, fællesskab og andre immaterielle værdier gennem vores oplevelser. Og det bedste ved det? Du behøver ikke en gang at sætte kaffekoppen fra dig og skynde dig ud af døren på den store handledag. Hent hellere en ny kop kaffe, sæt dig ned igen og åben stille og roligt din computer for at klikke dig frem til oplevelserne på duglemmerdetaldrig.dk. Og så kan du jo meget passende smile lidt for dig selv, når du tænker på det kaos, der udspiller sig i butikkerne, mens du sidder her.

Mmm, er kaffen god?

For tiden er oplevelsesgaver er nemlig lige så aktuelle som Black Friday er i Danmark. Undersøgelser viser, at næsten halvdelen af alle danskerne ønsker sig rejser og oplevelser til jul. For vi har efterhånden indset, at vi har virkelig mange ting. Virkelig mange endda og efterhånden har vi dækket vores behov for, hvad vi egentlig har brug for af materielle goder. Men oplevelser går aldrig af mode og er en garanti for immateriel lykke.

Bonus bestseller: Den bedste måde at lære en by at kende på er ved at spise sig igennem den. Læs mere om Food Walk

Køb oplevelser på Black Friday

Gad du godt prøve at svæve hen over landet i en luftballon på en lun sommeraften? Eller at dase i spaen på Kurhotel Skodsborg en vinterkold dag i november? Det gad du sikkert godt, men det er jo ikke sikkert, at det er der, din bankrådgiver synes, at du bruge dine hårdt tjente penge.

Er det tilfældet, er det heldigt, at dagen for de store besparelser nærmer. Dagen, hvor selv din bankråder siger god for, at du køber en oplevelse til dig selv eller en du holder af. Hvordan? Jo, køb oplevelser på Black Friday – simpelthen.

Det er din mulighed for at købe lige den oplevelse, du gerne vil prøve uden, at du skal have alt for mange kolde kontanter op af lommen. Det er faktisk så god en deal, at selv din bankrådgiver køber oplevelser på Black Friday.

Køb oplevelsesgaver og gavekort på Black Friday

Der kan være mange penge at spare, når du køber oplevelsesgaver og gavekort på Black Friday. En ting er at forkæle sig selv med en lækker oplevelsesgave, men det er først, når du køber mange oplevelsesgaver eller gavekort, at de rigtig store besparelser kan mærkes.

Har du en stor familie eller mange venner, du giver julegaver til? Så køb oplevelsesgaver og gavekort på Black Friday. Det er din mulighed for at give din familie eller dine venner lige præcis den oplevelsesgave, der står øverst på deres ønskeseddel – også selvom, at den normalt er uden for dit budget. Til Black Friday sænker vi nemlig priserne så meget, at alle kan være med.

Køb spaophold på Black Friday

På sådan en kold novemberdag, hvor der er lang tid til sommer, kunne det så ikke være lækkert med lidt varme? Du kan jo købe et spaophold på Black Friday og få en lille forsmag på sommeren.

På Ystad Saltjöbad er det sommer året rundt – også i november. Og i januar for den sags skyld. Så trænger du til lidt sommervarme, kan du tage den lille tur til det sydsvenske spahotel, som ligger under en times kørsel fra København. Her er der udsigt over havet, en af Nordens lækreste spaafdelinger, flere restauranter og iskolde cocktails.

Har du allerede været på Ystad Saltsjöbad? Så kan du heldigvis også købe vores andres spaophold på Black Friday og få en lille bid af sommervarmen der.

Køb ophold/weekendophold på Black Friday

Hvor går turen hen næste gang? Marienlyst StrandhotelHotel ThinggaardBenniksgaard? Der er virkelig mange gode ophold at vælge imellem, og køber du et weekendophold på Black Friday, er der endda penge at spare. Måske endda så mange, at du lige frem slår til og køber to ophold. Det bestemmer du jo selv.

På DuGlemmerDetAldrig.dk har vi et stort udvalg af ophold, som du kan købe på Black Friday, og hvorfor egentlig ikke tage på sådan et weekendophold nu? Det er altid dejligt med en lille pause fra hverdagen, og det er præcis det et ophold kan gøre. Her skal du nemlig ikke gøre andet end at pakke tasken, køre mod din destination og så slappe af, spise god mad, hygge dig og måske bruge et par timer i spaen. Umiddelbart lyder det da ikke som nogen dårlig idé at købe et ophold på Black Friday, gør det?

Hvorfor købe julegaver på Black Friday?

Black Friday er den officielle åbning af julehandlen. Selve dagen indebærer derfor, at de fleste butikker og netbutikker denne ene dag om året sætter priserne så langt ned på varerne, at det næsten er ekstremt. Med andre ord: du får flere penge på kistebunden i december, hvis du køber dine julegaver på Black Friday, for her kan du virkelig få store besparelser. Især, hvis du har en familie på størrelse med et fodboldhold eller hvis du har alt for mange venner.

Men det kan hurtigt blive kaotisk at finde de bedste Black Friday-tilbud på dagen. Det gode ved DuGlemmerDetAldrig er, at det er en netbutik. Så kan du i god tid se efter, hvilke oplevelser, du vil købe og så slå til på Black Friday, når rabatterne ruller. Black Friday hos DuGlemmerDetAldrig er derfor ikke kaotisk.

TIP: Du kan bogmærke de sider, du gerne vil tilbage til på Black Friday. Specielt, hvis du ved, hvad du gernevil have, så du hurtigt kan finde frem til de Black Friday-tilbud, du har gemt.

Noget andet som er smart ved at handle på DuGlemmerDetAldrig på Black Friday er:

Vores oplevelser altid er på lager.

Vi holder åbent 24/7 året rundt.

Vi tilbyder en enkel oversigt over oplevelserne.

Vi sender gavekortet til dig på e-mail, så snart du har valgt din oplevelse.

Vi giver dig mulighed for at pifte oplevelsesgaven op med en gaveæske og en personlig hilsen.

Andre tips til at holde dig opdateret på gode tilbud

Du kan holde dig opdateret på vores bedste Black Friday-tilbud gennem vores nyhedsbrev eller gennem vores Facebook-event. Black Friday er ikke længere kun én handledag, for de fleste netbutikker starter Black Friday lidt tidligere end den 27. november. Hos DuGlemmerDetAldrig følger vi trenden med Black Week, som det hedder, og allerede nu kan du finde nogle gode tilbud inden Black Friday på vores hjemmeside, som du ikke må gå glip af.

Hvad er Black Friday?

Har du aldrig hørt om Black Friday før, så har du højst sandsynligt været blackoutet de sidste par år. For denne dag er blevet lige så stor som julen! Men lad os først dykke ned i, hvad Black Friday egentlig er. Black Friday begyndte faktisk – og hold nu godt fast – allerede i 1952! den store handledag opstod på grund af Thanksgiving, som er den fjerde sidste torsdag i november. Black Friday er så presset ind mellem Thanksgiving og weekenden. Så hvorfor ikke have en dag, hvor julehandlen kan kickstartes, og hvor alle endda har fri?

Fun Fact: Der findes mange historier om, hvor Black Friday har fået sit navn, men den mest udbredte er, at de fleste butikker får et overskud på dagen. De røde tal i regnskabet bliver derfor sorte.

Black Friday i Danmark

Selvom Black Friday er en ny trend i Danmark, så har den virkelig taget fart. Danskerne er glade for gode tilbud! Specielt efter 2015 er Black Friday ved at sætte sig fast i danskernes bevidsthed. I 2015 begyndte netbutikkerne også at lancere Black Week, hvilket for alvor slog fænomenet fast. Med andre ord: Black Friday er kommet for at blive, og vi håber, at du kan bruge vores tips og tricks, når du skal jagte rabatter på DuGlemmerDetAldrig.dk.

Gik du glip af vores tips og tricks til Black Friday? Du får den igen her:

Begynd allerede nu at lede efter det, du gerne vil købe.

Bogmærk de sider du vil vende tilbage til, når Black Friday begynder.

Følg med på Black Friday-eventet på Facebook og få løbende gode overraskelser.

Gå ikke glip af nyhederne i forbindelse med Black Friday og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Din rabatkode er:

SE ALLE OPLEVELSER & KØB MED RABAT HER

Hvis nu oplevelsen skal byttes

Når du køber en gave hos DuGlemmerDetAldrig, skal du huske, at du:

  • Altid har 14 dages fuld fortrydelsesret
  • 24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.