Gave til hende - Hvem med en stor oplevelse?

Herunder har vi samlet en række oplevelsesgaver, som er særligt populære som "gave til hende". Det er udvalgte oplevelsesgaver, som skaber store minder, med dig som afsender. Der er oplevelser for enhver smag og ethvert budget. Mange af oplevelserne er også meget velegnede som paroplevelse, så du kan invitere dig selv med. Vi håber gaven bliver en succes!


Finder oplevelservent venligst...
Luksus Spaophold
Luksus Spaophold på udvalgte danske spahoteller
Kan opleves i:

Kurhotel Skodsborg, Hotel Vejlefjord, Hotel Kong Arthur

Se mere om oplevelsen

2.799 DKK for 2 personer

Unikt luksus spaophold for 2 personer, i samarbejde med nogle af de bedste danske spahoteller. Omdrejningspunktet er forkælelse og afslapning i hotellernes indendørs og udendørs spa områder, med alt hvad dette indebærer, inklusiv overnatning, tre-retters... Læs mere »

Kør Lamborghini Gallardo
En hurtig og flot Lamborghini Gallardo
Kan opleves i:

Aarhus, København

Se mere om oplevelsen

849 DKK pr. person

Oplevelsen af en vaskeægte Lamborghini Gallardo.. Enhver med hang til fart og dyre biler vil elske en prøvetur i en Lamborghini Gallardo. Bag rattet opleves det bedst hvordan du bliver trykket tilbage i sædet, når der gives gas. Læs mere »

SpaDag - Kellers Park
SpaDag hos Kellers Park
Kan opleves i:

Vejle/Børkop

Se mere om oplevelsen

450 DKK pr. person

Med denne wellness oplevelse får du adgang til den fantastiske spaafdeling på det femstjernede hotel, Comwell Kellers Park ved Vejle fjord. Læs mere »

Helikoptertur - Rundflyvning
Kan opleves i:

Rundflyvninger finder sted i hele landet

Se mere om oplevelsen

699 DKK pr. person

At flyve helikopter er en meget speciel oplevelse! Her får du en fantastisk rundflyvning i en Robinson R44 Helikopter, der er en populær helikopter med plads til tre mennesker foruden pilot. Denne oplevelse gælder rundflyvninger som... Læs mere »

Kør Ferrari
Kør en lækker Ferrari
Kan opleves i:

Aarhus, København

Se mere om oplevelsen

849 DKK pr. person

En køretur i en Ferrari er altid en vinder, uanset om det er som oplevelsesgave eller til dig selv! Med denne oplevelse får du muligheden for at køre en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider med en topfart på 315 km/t og 0-100 km/t på 4 sekunder. Køreturen... Læs mere »

Helikoptertur over København
Helikoptertur over København
Kan opleves i:

København

Se mere om oplevelsen

3.150 DKK 1-3 personer

Vi tilbyder her en unik og privat helikopteroplevelse for op til tre personer, over smukke København. På turen, som varer 20 minutter, når vi over Københavns Centrum, Frederiksberg (slot + zoo), en del af Ørestaden samt Dyrehaven (Eremitagen og Bakken). Læs mere »

Vinsmagning
Kan opleves i:

Aarhus, København

Se mere om oplevelsen

549 DKK pr. person

Kunne du tænke dig at lære hvordan du danner dig et overblik over smag, duft, substans og kvalitet i vin? Morten Wulffs smagslaboratorium gennemfører disse vinsmagninger for dig der ønsker at få endnu mere nydelse... Læs mere »

SpaDag - Borupgaard
Kan opleves i:

Snekkersten

Se mere om oplevelsen

450 DKK pr. person

En dag med spa og hygge på det dejlige hotel Borupgaard, i hotellets spaafdeling. Denne SpaDAg giver dig (eller gavemodtageren) fri adgang til hotellets AquaSpa og fitnesscenter. Derudover serveres der også en lækker frokost samt frugt, juice og vand. Læs mere »

Åbent gavekort til oplevelser
Åbent gavekort til oplevelser
Kan opleves i:

Oplevelser i hele landet

Se mere om oplevelsen

Valgfripr. person

Kan du ikke vælge én oplevelse? Så kan du give et åbent gavekort, som kan bruges på alle vores udvalgte oplevelser. Læs mere »

Luksus Brunch
Luksus Brunch hos udvalgte brunchsteder
Kan opleves i:

Aarhus, København

Se mere om oplevelsen

398 DKK for 2 personer

Forestil dig, at kunne give et brunch gavekort, hvor du kunne vide dig sikker på høj kvalitet, god service og all-inclusive på tværs af forskellige udvalgte brunchsteder? Det kan du med denne Luksus Brunch! Læs mere »


Finder flere oplevelservent venligst...

Gave til hende - Hvordan fungerer det præcis?

Når du køber en oplevelsesgave til hende her på siden, så kan du meget præcis vælge hvilken oplevelse du mener passer til hende. Er du i tvivl om hvilken specifik oplevelse det skal være, så kan du også købe et åbent gavekort som kan bruges til alle vores oplevelser. 

Med hensyn til at forære hende gaven, så er det også en vigtig del af det. Vores trykte gavekort passer perfekt ind her. Det er et lækkert gavekort trykt specielt til dit køb, som vi pakker ind i en flot brun kuvert. Har du travlt, så kan du vælge vores printselv gavekort, som du modtager 10 sekunder efter betaling klar til print. 

Vi håber du finder du perfekte gave til hende her hos os. Har du spørgsmål eller bare brug for lidt inspiration, så kan du altid kontakte os på telefon eller e-mail.

Tak for din tilmelding! Rabatkoden er nu blevet sendt til din email.
Tak for din tilmelding! Rabatkoden er blevet tilføjet til din ordre, og sendt til din email.
Få rabatkode til første oplevelsesgave, og skræddersyede gaveideer i din indbakke - ligesom mere end 10.000 andre.

Du er ikke alene :-)

Oplevelsen er på vej i din indkøbskurv
Oplevelsen klargøres nu til levering
Vi gør klar til betaling og forsendelse