Gave til far - Glæd ham med en oplevelsesgave

Vi vil alle gerne glæde vores fædre med overraskelse og gode gaver, men det kan være rigtig svært at finde det rigtige. Vi ved af erfaring at fædre, som typisk ikke ønsker sig noget, elsker at få oplevelsesgaver hvor de kan komme ud og få en uforglemmelig oplevelse. Vi hører ofte fra kunder som har skabt glæde hos "den gamle" med en personlig oplevelsesgave - en gave til far. Herunder finder du nogle af de mest populære oplevelsesgaver som fædre vil elske.


Finder oplevelservent venligst...
Luksus Spaophold
Luksus Spaophold på udvalgte danske spahoteller
Kan opleves i:

Kurhotel Skodsborg, Hotel Vejlefjord, København

Se mere om oplevelsen

2.799 DKK for 2 personer

Unikt luksus spaophold for 2 personer, i samarbejde med nogle af de bedste danske spahoteller. Omdrejningspunktet er forkælelse og afslapning i hotellernes indendørs og udendørs spa områder, med alt hvad dette indebærer, inklusiv overnatning, tre-retters... Læs mere »

Kør Ferrari
Kør en lækker Ferrari
Kan opleves i:

Aarhus, København

Se mere om oplevelsen

849 DKK pr. person

En køretur i en Ferrari er altid en vinder, uanset om det er som oplevelsesgave eller til dig selv! Med denne oplevelse får du muligheden for at køre en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider med en topfart på 315 km/t og 0-100 km/t på 4 sekunder. Køreturen... Læs mere »

Kør Lamborghini Gallardo
En hurtig og flot Lamborghini Gallardo
Kan opleves i:

Aarhus, København

Se mere om oplevelsen

849 DKK pr. person

Oplevelsen af en vaskeægte Lamborghini Gallardo.. Enhver med hang til fart og dyre biler vil elske en prøvetur i en Lamborghini Gallardo. Bag rattet opleves det bedst hvordan du bliver trykket tilbage i sædet, når der gives gas. Læs mere »

Bodyflight i Vindtunnel
Bodyflight
Kan opleves i:

Taastrup

Se mere om oplevelsen

395 DKK pr. person

Bodyflight er en unik og meget populær oplevelse, som stort set alle kan opleve. Det er følelsen af det frie fald, med frihed til at lege og eksperimentere med den "ophævede" tyngdekraft. Læs mere »

Vinsmagning
Kan opleves i:

Aarhus, København

Se mere om oplevelsen

549 DKK pr. person

Kunne du tænke dig at lære hvordan du danner dig et overblik over smag, duft, substans og kvalitet i vin? Morten Wulffs smagslaboratorium gennemfører disse vinsmagninger for dig der ønsker at få endnu mere nydelse... Læs mere »

Helikoptertur - Rundflyvning
Kan opleves i:

Rundflyvninger finder sted i hele landet

Se mere om oplevelsen

699 DKK pr. person

At flyve helikopter er en meget speciel oplevelse! Her får du en fantastisk rundflyvning i en Robinson R44 Helikopter, der er en populær helikopter med plads til tre mennesker foruden pilot. Denne oplevelse gælder rundflyvninger som... Læs mere »

Madkursus - Bøf og Bajere
Kan opleves i:

Valby

Se mere om oplevelsen

895 DKK pr. person

Et madkursus i det populære Timm Vladimirs Køkken. Bøf & Bajere er mandemad for begge køn, pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Madkurset er for alle med en kærlighed til gode bøffer, sovs og gode øl. På kurset lærer du eller en... Læs mere »

Ariel Atom Highspeed
Kør Ariel Atom på Sjællandsringen
Kan opleves i:

Sjællandsringen, Roskilde

Se mere om oplevelsen

549 DKK pr. person

Denne oplevelse giver dig, eller en heldig gavemodtager, 3-5 omgange i en lynhurtig Ariel Atom på FDM Sjællandsringen. Det er en fuldstændig fantastisk bil som går fra 0-100 km/t på cirka 2,7 sekunder… Læs mere »

SpaDag - Kellers Park
SpaDag hos Kellers Park
Kan opleves i:

Vejle/Børkop

Se mere om oplevelsen

450 DKK pr. person

Med denne wellness oplevelse får du adgang til den fantastiske spaafdeling på det femstjernede hotel, Comwell Kellers Park ved Vejle fjord. Læs mere »

Faldskærmsudspring - Tandem
Faldskærmsudspring som oplevelsesgave?
Kan opleves i:

Tureby, Vamdrup, Odense

Se mere om oplevelsen

2.300 DKK pr. person

En ultimativ adrenalinoplevelse som oplevelsesgave? Et faldskærmsudspring i form af et tandemspring er en fantastisk oplevelse, som alle bør opleve. Der springes sammen med en instruktør, hvilket betyder der ikke skal bruges tid på teoretisk og praktisk... Læs mere »


Finder flere oplevelservent venligst...

Tak for din tilmelding! Rabatkoden er nu blevet sendt til din email.
Tak for din tilmelding! Rabatkoden er blevet tilføjet til din ordre, og sendt til din email.
Få rabatkode til første oplevelsesgave, og skræddersyede gaveideer i din indbakke - ligesom mere end 10.000 andre.

Du er ikke alene :-)

Oplevelsen er på vej i din indkøbskurv
Oplevelsen klargøres nu til levering
Vi gør klar til betaling og forsendelse