Gave til far - Glæd ham med en oplevelsesgave

Vi vil alle gerne glæde vores fædre med overraskelse og gode gaver, men det kan være rigtig svært at finde det rigtige. Vi ved af erfaring at fædre, som typisk ikke ønsker sig noget, elsker at få oplevelsesgaver hvor de kan komme ud og få en uforglemmelig oplevelse. Vi hører ofte fra kunder som har skabt glæde hos "den gamle" med en personlig oplevelsesgave - en gave til far. Herunder finder du nogle af de mest populære oplevelsesgaver som fædre vil elske.


Finder oplevelservent venligst...
Luksus Spaophold
Luksus Spaophold på udvalgte danske spahoteller
Kan opleves i:

Kurhotel Skodsborg, Hotel Vejlefjord, Hotel Kong Arthur

Se mere om oplevelsen

2.799 DKK for 2 personer

Unikt luksus spaophold for 2 personer, i samarbejde med nogle af de bedste danske spahoteller. Omdrejningspunktet er forkælelse og afslapning i hotellernes indendørs og udendørs spa områder, med alt hvad dette indebærer, inklusiv overnatning, tre-retters... Læs mere »

Kør Lamborghini Gallardo
En hurtig og flot Lamborghini Gallardo
Kan opleves i:

Aarhus, København

Se mere om oplevelsen

849 DKK pr. person

Oplevelsen af en vaskeægte Lamborghini Gallardo.. Enhver med hang til fart og dyre biler vil elske en prøvetur i en Lamborghini Gallardo. Bag rattet opleves det bedst hvordan du bliver trykket tilbage i sædet, når der gives gas. Læs mere »

Faldskærmsudspring - Tandem
Faldskærmsudspring som oplevelsesgave?
Kan opleves i:

Tureby, Vamdrup, Odense

Se mere om oplevelsen

2.300 DKK pr. person

En ultimativ adrenalinoplevelse som oplevelsesgave? Et faldskærmsudspring i form af et tandemspring er en fantastisk oplevelse, som alle bør opleve. Der springes sammen med en instruktør, hvilket betyder der ikke skal bruges tid på teoretisk og praktisk... Læs mere »

Racerkører for en dag
Racerkører for en dag på Jyllandsringen
Kan opleves i:

Silkeborg

Se mere om oplevelsen

4.595 DKK pr. person

Nu kan du få fuld fart på og prøve at køre ræs i rigtige racerbiler på FDM Jyllandsringen. Du får benzin og hestekræfter for alle pengene og prøver både kræfter med selv at sidde bag rattet og afsluttende en hæsblæsende highspeed tur med enten Casper... Læs mere »

Ariel Atom Highspeed
Kør Ariel Atom på Sjællandsringen
Kan opleves i:

Sjællandsringen, Roskilde

Se mere om oplevelsen

549 DKK pr. person

Denne oplevelse giver dig, eller en heldig gavemodtager, 3-5 omgange i en lynhurtig Ariel Atom på FDM Sjællandsringen. Det er en fuldstændig fantastisk bil som går fra 0-100 km/t på cirka 2,7 sekunder… Læs mere »

Helikoptertur
Kan opleves i:

Aarhus, Odense, Roskilde

Se mere om oplevelsen

2.850 DKK 1-3 personer

Det er svært at beskrive oplevelsen af en helikoptertur. Det er uden tvivl noget alle bør opleve. Derfor er helikopterture også meget populære som oplevelsesgaver. Denne helikoptertur foregår, modsat vores rundflyvning, fra nogle bestemte lufthavne rundt... Læs mere »

SpaDag - Kellers Park
SpaDag hos Kellers Park
Kan opleves i:

Vejle/Børkop

Se mere om oplevelsen

450 DKK pr. person

Med denne wellness oplevelse får du adgang til den fantastiske spaafdeling på det femstjernede hotel, Comwell Kellers Park ved Vejle fjord. Læs mere »

Helikoptertur - Rundflyvning
Kan opleves i:

Rundflyvninger finder sted i hele landet

Se mere om oplevelsen

699 DKK pr. person

At flyve helikopter er en meget speciel oplevelse! Her får du en fantastisk rundflyvning i en Robinson R44 Helikopter, der er en populær helikopter med plads til tre mennesker foruden pilot. Denne oplevelse gælder rundflyvninger som... Læs mere »

Kør Ferrari
Kør en lækker Ferrari
Kan opleves i:

Aarhus, København

Se mere om oplevelsen

849 DKK pr. person

En køretur i en Ferrari er altid en vinder, uanset om det er som oplevelsesgave eller til dig selv! Med denne oplevelse får du muligheden for at køre en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider med en topfart på 315 km/t og 0-100 km/t på 4 sekunder. Køreturen... Læs mere »

Lotus Elise 3 plus 3
Kan opleves i:

Padborg

Se mere om oplevelsen

1.200 DKK pr. person

De fleste fartoplevelser indebærer enten at du kører selv eller at du sidder som passager. Sidder du som passager får du lyst til selv at prøve, mens at hvis du selv kører, drømmer du om at opleve hvordan en professionel racerkører kan presse selv samme... Læs mere »


Finder flere oplevelservent venligst...

Tak for din tilmelding! Rabatkoden er nu blevet sendt til din email.
Tak for din tilmelding! Rabatkoden er blevet tilføjet til din ordre, og sendt til din email.
Få rabatkode til første oplevelsesgave, og skræddersyede gaveideer i din indbakke - ligesom mere end 10.000 andre.

Du er ikke alene :-)

Oplevelsen er på vej i din indkøbskurv
Oplevelsen klargøres nu til levering
Vi gør klar til betaling og forsendelse